Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinné sídlo s priestranným ateliérom

Ulica: Novozámocká
Obec: Andovce
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
375 000 €
Platba v hotovosti - dohoda na cene

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária TyTee REALITY ponúka na predaj veľkolepý rodinný dom s priestranným ateliérom a klimatizovanou vínnou pivnicou. Dom sa nachádza v obci Andovce, ležiacou hneď za okresným mestom Nové Zámky.

Nehnuteľnosť bola postavená z tehly v roku 2000 a skolaudovaná v roku 2003. Dom je podpivničený (114 m2) a disponuje nadzemným podlažím (321m2), obytným podkrovím (243m2), dvoma garážami, letnou kuchyňou, vínnou pivnicou, priestranným ateliérom a 2 zastrešenými terasami.

Dom disponuje 7 izbami, 3 kuchyňami, tromi kúpeľňami a 3 toaletami. V obývacej miestnosti je umiestnený nádherný keramický krb s uzatvoreným ohniskom, ktorý v zimných mesiacoch napomáha pri vykurovaní vody do radiátorov. Kúrenie je inak zabezpečené plynovým kotlom Protherm, ktorý je umiestnený v pivnici. Výplne domu, dvere a okná sú vyhotovené z dreva.

Dom disponuje 2 samostatnými vchodmi. Je vhodný pre veľkú rodinu, prípadne pre bývanie a podnikanie v jednom. Podkrovie, v ktorom je nádherný ateliér a ďalšie vhodné priestory, ponúka ideálne riešenie aj pre vytvorenie stálej expozície umeleckých diel.  

Pozemok (1154 m2) disponuje okrasnou záhradou a trávnikom s automatickým zavlažovaním a vlastnou studňou.

Cena 375.000 Eur.

Pri serióznom jednaní možná dohoda.

Realitná kancelária TyTee REALITY Vám pri kúpe tejto nehnuteľnosti poskytne komplexný právny a hypotekárny servis. Žiadajte naše služby, prinášame Vám vždy najvhodnejšie riešenia.

Bližšie informácie na tel. čísle: +421 911 244 559.  Mail: office@tytee.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
774 m2
Úžitková plocha:
676 m2
Plocha pozemku:
1154 m2
Zastavaná plocha:
774 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
7
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mgr. Ján Pavlovčík

Ing. Mgr. Ján Pavlovčík

CEO

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti