Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - RD s 2 byt. jednotkami a priestrannou garážou vhodnou na podnikanie, Bratislava -Vrakuňa

Ulica: Áno
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
1 €
Možná dohoda

Popis nehnuteľnosti

Máte záujem bývať a podnikať na jednom mieste? Nechcete strácať čas a peniaze na dopravu za prácou? Ak je to tak, potom je táto ponuka určená práve pre Vás.

Nehnuteľnosť je postavená v Bratislave – Vrakuni na pozemku 416 m2. Má 2 samostatné bytové jednotky.

Prvá, v dispozícii 2+1, sa nachádza v RD postavenom v roku 1966 z tehly. Podlahová plocha je 110 m2. Vchod je od ulice. Z priestrannej chodby je vstup do samostatného WC, na povalu, do kuchyne a obývacej miestnosti.  Z nej je vstup do spálne. Kuchyňa je priestranná a z nej je vstup do kúpeľne (sprchovací kút), špajze a na terasu. Škridla bola menená pred 10 rokmi.

Druhý byt bol pristavený v roku 1982 (materiál kvádre) a je tiež v dispozícii 2+1. Podlahová plocha je 50 m2. Do bytu sa vchádza z dvora cez terasu. Z chodby je vstup do 2 samostatných izieb a do menšej kuchyne, z ktorej je vstup do kúpeľne s vaňou a toaletou.  

Nehnuteľnosť má všetky IS a je vykurovaná na plyn. Novšia časť je kompletne podpivničená a staršia z polovice. Pivnice sú prepojené a ich plocha je 90 m2. Jedna časť bola využívaná aj ako garáž.

Nehnuteľnosť zároveň disponuje novou priestrannou garážou, ktorá má aj podkrovie. Vstupná brána do garáže a taktiež brána pre vjazd automobilov do nehnuteľnosti sú ovládane elektricky.

 


Realitná kancelária TyTee REALITY Vám pri kúpe tejto nehnuteľnosti poskytne v cene komplexný právny a hypotekárny servis. Žiadajte naše služby, prinášame Vám vždy najvhodnejšie riešenia.

Bližšie informácie:  Ing. Ján Pavlovčík

Tel.:  +421 911 244 559,  Mail: office@tytee.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
150 m2
Úžitková plocha:
291 m2
Plocha pozemku:
416 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
8.5 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
90 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mgr. Ján Pavlovčík

Ing. Mgr. Ján Pavlovčík

CEO

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti